Våxtorps Marknad 7/6 2019

Dagen före marknaden. Sol och fint väder men blåsigt. Resningen av tältet var inte helt problemfritt. Billigt och väl använt, men det gick med några rullar tejp och snöre. Vi hade kul varjefall. När vi var klara på kvällen åkte vi till en pizzeria i Våxtorp och fikade.

Dagen efter på marknadsdagen öser regnet ner! Ordföranden Johan är jätte ledsen. 

RSMH Laholm deltager också tillsammans med Nybyggarna. Tältet är överfullt med loppisprylar. Vi hjälps åt alla med att sälja prylar och lottor och att värva nya medlemmar. Men vädret är tyvärr inte det bästa så kunderna fryser och springer bara runt och tittar. 

Enkelt men det funkar! Regnet har slutat. Nu ska bara kunderna komma! Men än så länge är det ganska dåligt med folk på marknaden. 

Kunderna börjar komma. Men det är fortfarande kallt och vi fryser alla. Som tur är har vi fika med oss och varmt kaffe som vi bjuder på var andra. Fantastisk mysig och trevlig gemenskap. 

På eftermiddagen kommer solen fram och värmen börjar komma och vi kan plocka av oss jackorna. Försäljningen börjar gå bättre och bättre. Vi hade bommat något med skyltning och ordning så kunderna var lite förvirrade. Men "fy skam för den som ger sig", he he, nästa år gör vi det bättre!! 

Man får väl titta runt lite och lära sig av hur andra har gjort! 

Kul och spännande tivoli. Lite glest med folk men det kan bero på vädret. 

Massor att handla. Alla möjliga intressanta prylar. Väl skyltat och ordning på prylarna. Glada och roliga tonåringar. En fantastiskt kul och lyckad dag trots det dåliga vädret på förmiddagen!